Video Screencast Help

Backup Exec (media server only)

Results for Backup Exec (media server only)

I need a solution HI, We are using Symantec System Recovery 2013 in Winserver 2008. We face the following problem when taking backup. 1. The server CPU usage shoots upto ...
Forum Discussion by AravindanR | 16 Mar 2014 | 3 comments
I already experienced mutliple times that the selection list is automatically updated when I attach a new USB-Drive or local hard disk. This is good and bad, sometimes it helps, sometimes not. For example when you add a new SQL-Database, it is also ...
Idea by Netree AG | 14 Mar 2014 | 0 comments
I need a solution Having issues with a Tandberg auto-loader (LTO-3) and wondering if it's a hardware failure. Tape jobs recently stopped finishing.  The drive completes ...
Forum Discussion by commdb | 12 Mar 2014 | 10 comments
I need a solution Hi community   I have one appliance 3600 and my old server with Backup Exec 12 , i need transfer some backups from my server to the Appliance, how i can to do ...
Forum Discussion by hhoyos | 11 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   I have a back-up tape I have carried out numerous restores from on backup exec 11d. One day I ran inventory on the tape to another restore but when I ...
Forum Discussion by Seamus@Astech | 07 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution I need the Source Lines of Code (SLOC) counts for Backup Exec 2010 and/or 2010 R3.  I also need the SLOC counts for Remote Agent for Linux Servers and Windows ...
Forum Discussion by Pat H | 05 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, After long time back I am back....... Ok comming straight to the topic... I have the following details:- 1. BE 2012 SP1 on MS Windows 2008 R2. ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 26 Feb 2014 | 10 comments
I need a solution I have Backup Exec 2012 SP3 running on Windows Server 2008 R2 backing up several servers on a D2D2T backup plan with weekly full and daily incremental backups to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Artegic | 25 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, Any idea about this error and how can I resolve it ? I have BE 2012 SP3 and windows 2008 R2 SP1 and I need to backup Oracle RAC on windows 2008 server. ...
Forum Discussion by userconnect | 25 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, I am currently using BE 2010 R3 SP4, with HP LTO5 & remote agents for Windows 2003/2008 and VSphere 4.1 with NBD transport I would like to know if ...
Forum Discussion by Nikhoff | 25 Feb 2014 | 3 comments